Apiterapija (info, zanimljivosti)

Visit link

Svako bavljenje sportom dovodi do intezivnog trošenja organizma. Zbog svakodnevnih napora koji su uzrokovani treninzima ili natjecanjima preporuča se, kao preventiva, uzimanje antioksidanasa u svakodnevnoj prehrani.

PROČITAJ VIŠE


Visit link

Svako godišnje doba zahtjeva specifičan odgovor sukladno vanjskim utjecajima i potrebama kože. Prilagodite zaštitu i njegu, očuvajte zdravlje i ljepotu najvećeg organa ljudskog organa i u hladnim danima

PROČITAJ VIŠE


BronhoBalm – potpora kod prehlade i gripe

  |   autor: PIP   |   19.10.2020.
Visit link

Novo na tržištu Balzam na prirodnoj osnovi - za leđa i prsa s eteričnim uljem bijeloga bora i ravensare.

PROČITAJ VIŠE


Što kada nas komarci ipak ubodu?

  |   autor: PIP   |   30.07.2020.
Visit link

Ubodi komaraca više nisu samo bezazlena nelagoda,na mjestu uboda sve češće se pojavljuju jače lokalne alergijske reakcije kože, mjesto uboda postaje jako natečeno, zacrveni se i svrbi. Svrbež je često dominantan simptom, nastaje kao posljedica lučenja kemijske tvari - histamina koja se oslobađa iz stanica kože i pokretač je alergijske reakcije. Alergijska reakcija je obrambena reakcija tijela na prisutnost strane tvari, alergena.

PROČITAJ VIŠE


Visit link

Godine našem organizmu donose promijene koje ne moraju biti vidljive, no metabolizam se usporava, funkcije slabe, vitalnosti opada i energetski resursi troše se brže nego prije. Kada promišljamo o tome, ne ostaje nam puno prostora za optimizam. I što sad?

PROČITAJ VIŠE


Visit link

Repelenti su sredstva koja pripadaju pesticidima, a jedna od tih skupina su repelenti insekata. Odbijajući insekte oni smanjuju mogućnost njihova ugriza ili uboda a time i vjerojatnost prijenosa bolesti koje prenose. Uz sintetske repelente postoje i repelenti na prirodnoj osnovi koji su potpuno neškodljivi za zdravlje, a mogu biti jednako djelotvorni kao i sintetski

PROČITAJ VIŠE


Iz prirode u službi zaštite i njege kože!

  |   autor: PIP   |   12.06.2020.
Visit link

Priroda obiluje aktivnom tvarima koje pozitivno djeluju na razne aspekte funkcioniranja našeg organizma; izgradnja imuniteta, pomoć pri zacjeljivanju, njega i zaštita kože, podizanje energije samo su neki od njih.

PROČITAJ VIŠE


Visit link

Naša koža, po prirodi, nije stvorena za često pranje sapunima i deterdžentima, niti da je u prekomjernom kontaktu sa dezinfekcijskim sredstvima.

PROČITAJ VIŠE


Tri koraka za tretman kože

  |   autor: PIP   |   11.05.2020.
Visit link

Koža je od vitalnog značaja za naše cjelokupno zdravlje i dobrobit. Zdrava koža djeluje poput zaštitne barijere između vanjskog svijeta i unutrašnjosti tijela te je ona naša najbolja i prva obrana protiv vanjskih utjacaja.

PROČITAJ VIŠE


Što je apiterapija?

  |   autor: PIP   |   11.05.2020.
Visit link

Apiterapija je primjena pčelinjih proizvoda u prevenciji i liječenju određenih zdravstvenih tegoba

PROČITAJ VIŠE